Tanulók étkeztetése.

Intézményünk az MKMK kersztül biztosítja tanulóinak étkeztetését.

Az MKMK honlapja itt érhető el.

Igénylés esetén, kérjük sziveskedjenek az alábbi dokumentumokat áttanulmányozni, és kitöltve átadni az iskola illetékes munkatársának

Igénylőlap, nyilatkozat.

Étkezési térítési díjak rendezése:

Az Iskolában havi két alkalommal az MKMK munkatársainak készpénzben. Átutalással a 10700086-67733123-56100000 számlaszámra.(Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnázium) A közlemény rovatban minden esetben fel kell tüntetni a gyermek nevét, osztályát és a térítési díjról szóló számla sorszámát.

MKMK lehetőséget biztosít a házipénztárában történő készpénzes pótbefizetésre. Helye: Miskolc, Városház tér 13. sz. Pénztári órák: Hétfő, kedd, csütörtök: 7:30- 15:00 Szerda: 8:00-17:30 Péntek: 8:00-12:00 Az étkezési díjak összege az MKMK honlapján a menüpont alatt megtalálható, illetve a tanévkezdéskor az MKMK által kiküldött szülői tájékoztatóban is szerepel.

Minden hónap végén kérjük a tanulókat, hogy nyilatkozzanak a következő hónap ebéd igényéről. Amennyiben váratlanul le kell mondani, azt két nappal elötte feltétlenül jelezni kell az Iskola munkatársánál! A feleslegessé vált ebédjegyet (lehetőség szerint a lemondáskor) vissza kell adni az ügyintézőnek!